Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bedava-Sitem,Bedava-Sitem.Com,Bedava-Sitem Tasarımları,İceBlue,Red,CSS Tasarımlar,HTML Kodları,Webmaster,Javascript,Css,Film ve Dizi izle,Tasarımlar,Templates,İceblue,Tr.gg,Bedava-Sitem,Video,Resimler,Yazılar,Eğlence,Müzik,İnternet.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Google Bot Çağırma

YazarMesaj
knurel
Yapımcı
Yapımcı
knurel

Google Bot Çağırma Empty
MesajKonu: Google Bot Çağırma   Google Bot Çağırma Icon_minitimePaz Şub. 07, 2010 3:53 pm

Malüm dalgalanmalardan dolayı benim gibi aynı zamanda binlerce sitede dalgalanmadan iyi veya kötü nasibini aldı, mesela ben 1. sırada olduğum birçok kelimede geriledim benim açımdan zararlı oldu dalgalanma.

Birde madalyonun 2. yüzü var google örümceklerin siteye uğramayışı yani içeriğinin indexlenmeyişi..Google botlar kaç gündür uğramıyor siteye nekadar güncel, özgün içerikde tutsan gelmiyor. buna karşın yapılacak şeyler var muhakkak var amma ne şeytanı gör ne salavat getir demişler yapılacak şeyler olsada insanı rahatsız edip korkutuyor böyle dalgalanmalar..

Şimdi içeriğinizin indexlenmesi için google botlarını çağırma yöntemlerinden birini anlatıcağım, birçok webmaster bilir ve uygularlar sık sık. AutoPinger ile sitemizi pinglicez şimdi

Öncelikle [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] giriyoruz daha sonra sitemizin adresini yazıyoruz ve Start Pinger butonuna tıklayarak sitemizin ping servislerince pinglenmesini bekliyoruz. hepsi bukadar.

Şimdilik görüşmek üzere :)[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://www.main-center.tr.gg

Google Bot Çağırma
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Google Bot Sürekli Otomatik Gelmesei